Bitcoin Cash (BCH) kopen is het afgelopen jaar heel erg makkelijk geworden. In dit artikel beschrijven we 2 verschillende opties om Bitcoin Cash te kopen.

Bitcoin Cash (BCH) kopen

1. Coinbase
Sinds kort is Bitcoin Cash ook ondersteund door Coinbase als je dus Bitcoin Cash wilt kopen met een creditcard of door geld over te maken en ook gelijk Bitcoin Cash of andere munten wilt opslaan in een online wallet dan is Coinbase een goede optie. Als je Coinbase gebruikt en meer dan €100,- koopt krijg je als je je aanmeld via deze link €8,- aan gratis Bitcoins. Op Coinbase kun je ook Ether (ETH), Bitcoin (BTC) en LiteCoin (LTC) kopen die je in je Coinbase wallet kunt bewaren.

2. AnyCoinDirect
Als je Bitcoin Cash (BCH) wilt kopen met iDEAL dan is AnyCoinDirect de makkelijkste optie. Je kan er nog veel meer cryptocurrencies kopen, bijvoorbeeld Ether (ETH), Monero (XMR), Stratis (STRAT), NEO (NEO), LiteCoin (LTC), Dash (DASH) en Zcash (ZEC). Voor deze website heb je wel een Bitcoin Cash wallet adres nodig.

Als je gebruik maakt van de laatste website let dan goed op dat je het juiste Bitcoin Cash wallet adres invult zodat ze veilig aankomen in de juiste wallet. Zorg er ook voor dat je veilig omgaat met je wallet zodat je Bitcoin Cash niet wordt gestolen.

Je kunt nu ook je Bitcoin Cash naar Binance sturen om ze te ruilen voor andere minder bekende en opkomende cryptocurrency munten en technologieën.